dimarts, 2 d’abril de 2013

Boixets


Qui m’hagués dit a mi, que això de fer puntes de coixí enganxes més que el punt i que ha sobre els boixets em parlin i sàpiga fer “trampes” sense demanar consell. La pena es que ara ho tinc una mica apartat, ja no mi puc dedicar tant com voldria o com es mereix aquesta labor, però suposo que es com tot, trobar el moment. 
Jo vaig tindre la sort de troba el moment, la professora i el grup amb qui practica aquesta bella labor. L’únic que puc dir es que trobo molt a falta a les “compis de boixets” i sobretot el seus consells i suport moral.

US ESTIC MOLT AGRAÏDA PER TOT EL QUE HEU APORTAT A LA MEVA VIDA. GRACIES DE TOT COR.


Quien me hubiera dicho a mí, que esto de hacer encaje de bolillos enganchara más que el punto y que encima los bolillos me hablen y sepa hacer "trampas" sin pedir consejo. La pena es que ahora lo tengo un poco abandonado, ya no me puedo dedicar tanto como quisiera, o como se merece esta labor, pero supongo que es como todo, encontrar el momento. Yo tuve la suerte de encuentra el momento, la profesora y el grupo con el que practica esta bella labor. Lo único que puedo decir, es que echo mucho de menos a mis "compis de bolillos" y sobre todo sus consejos y apoyo moral.


Unes puntes


Tapetes


 
Punts de llibreLliga camaSabatetesUn amanyac (arrullo)  - Babero


Regals de la peque

1 comentari:

  1. Tot molt bònic però quina Gràcia les sabatetes m'han encantat. ;)

    ResponElimina