diumenge, 23 de novembre de 2014

ÚLTIM MONOGRÀFIC - LLOP

Aquesta entrada és de moment  la més difícil que he tingut que escriure, són molt sentiments barrejats ... el dissabte 15 de Novembre varem fer l’últim monogràfic, però quan dic l’últim és que és l’últim, ja que la tenda on vaig a cosir LOVEPATCH tanca ... 
La notícia ens ha agafat a totes per sorpresa, i realment no ens ho esperàvem, però les coses van com van i s’ha d’afrontar de la millor manera possible e intentar trobar sempre la part positiva de les coses.
Així que el varem gaudir el doble del normal, aprofitant cada segon del dia, cada puntada, cada explicació i cada abraçada ... ens va condir tant que és el primer i l’últim monogràfic, ironies de la vida, que acabo a classe ... és el LLOP que acompanya a la Caputxeta, però no és un llop qualsevol, no us ho cregueu, aquest llop és diferent, ja que és un llop “colegui”, com el del conte que li explico a l’Anna per les nits, és un llop que ajuda a la caputxeta quan la iaia està malalta, i fins i tot fa pastissos i sap anar a comprar , ....   com li agrada aquest conte.
En fi que és un llop que a mi em té el cor robat des de el primer moment i formarà part de la meva vida per sempre, al igual que els records i el temps transcorregut en les classes amb les companyes i les professores tan grans que he trobat.
Be no m’enrotllo més i sense més preàmbuls .... us present al Sr. LLOP

Esta entrada es de momento la más difícil que he tenido que escribir, son muchos los sentimientos mezclados  ... el sábado 15 de Noviembre hicimos el último monográfico, pero cuando digo el último, es que es el último, ya que la tienda donde voy a coser LOVEPATCH cierra ... 
La noticia nos ha cogido a todas por sorpresa, y realmente no nos lo esperábamos, pero las cosas van como van y se tienen que afrontar de la mejor manera posible e intentar encontrar siempre la parte positiva de las cosas.
Así que lo disfrutamos el doble de lo normal, aprovechando cada segundo del día, cada puntada, cada explicación y cada abrazo ... nos cundió tanto que es el primero y el último monográfico, ironías de la vida, que acabo en clase ... es el LOBO que acompaña a Caperucita, pero no es un lobo cualquiera, no os lo creáis, este lobo es diferente, puesto que es un lobo “colegui”, como el del cuento que le explico a Anna por las noches, es un lobo que ayuda a la Caperucita cuando la yaya está enferma, e incluso hace pasteles y sabe ir a comprar , .... cómo le gusta este cuento.
En fin que es un lobo que a mí me tiene el corazón robado desde el primer momento y formará parte de mi vida para siempre, al igual que los recuerdos y el tiempo transcurrido en las clases con las compañeras y las profesoras tan grandes que he encontrado.
No me enrollo más y sin más preámbulos .... os presente al Sr. LOBO Variació del patró

 La profe i les alumnes 
Foto formal
 Foto Loca                                                                                                  SelfieI aquí buscant a la Capu
 Detall del pantaló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada