dilluns, 15 de desembre de 2014

INICIACIÓ A L'SCRAP

Por em donava començar amb una altra manualitat, però veig cada cosa tan preciosa que no m'he pogut resistir i la veritat que per a mi ha estat una iniciació a lo gran.
Haig de dir que des que vaig descobrir les col·leccions de la  MARISA BERNAL (naltin) un dia per casualitat, m'han agradat un munt i sempre pensava que si les estampacions estiguessin en roba em tornaria boja ... fins que un dia em van oferir fer un monogràfic-taller amb ella... em  vaig apuntar de cap i sense pensar-ho dues vegades ... Jo scrap però si no tinc ni idea ... així que ja em veieu amb una de les seves últimes col·leccions a les mans decidia a fer realitat el meu somni.
La col·lecció en si, es ALEJANDRIA i esta inspirada o dedicada a les aventureres dels segles passats, que acompanyaven als seus marits a racons amagats del planeta.
Hem fet un àlbum que per a mi és preciós, em fa fins i tot pena omplir-ho de fotos, no sigui que no llueixin.
Haig de dir que la MARISA ha tingut una paciència infinita explicant per a que servia cada cosa, sobretot a mi que anava amb tisores de paper, no sabia que hi havien troquels per a tot i la Big shot, ja no us explico com m’ha deixat ... 
Haig de dir que estic enamorada, encantada, il·lusionada ... no tinc paraules  per a definir-ho. Tinc aquest projecte exhibit com el meu tresor. Espero que us agradi tant com a mi.

Miedo me daba empezar con otra manualidad, pero veo cada cosa tan preciosa que no me he podido resistir y la verdad que para mí ha sido una iniciación a lo grande. 
Tengo que decir que desde que descubrí las colecciones de MARISA BERNAL (naltin) un día por casualidad, me han gustado un montón y siempre pensaba que si las estampaciones estuvieran en ropa me volvería loca ... hasta que un día me ofrecieron hacer un monográfico-taller con ella... me apunté sin pensarlo dos veces ... Yo scrap pero si no tengo ni idea ... así que ya me veis con una de sus últimas colecciones en las manos decidía a hacer realidad mi sueño.
La colección en si, es ALEJANDRIA y esta inspirada o dedicada a las aventureras de los siglos pasados, que acompañaban a sus maridos a rincones escondidos del planeta.
Hemos hecho un álbum que para mí es precioso, me hace incluso pena llenarlo de fotos, no sea que no luzcan.
Tengo que decir que MARISA ha tenido una paciencia infinita explicando para que servía cada cosa, sobre todo a mí que iba con tijeras de papel, no sabía que habían troqueles para todo y la Big shot, ya no os explico como me ha dejado ...
Tengo que decir que estoy enamorada, encantada, ilusionada ... no tengo palabras para definirlo. Tengo este proyecto exhibido como oro en paño. Espero que os guste tanto como a mí.
    Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada