dimarts, 17 de març de 2015

PUNT DE CREU

Aquest any un dels pocs propòsit que m'he fet, és el d'intentar acabar tot el que tinc a mig fer. Començar una labor m'encanta però després amb el temps s'hem fa feixuga i vaig canviant. Així que aquest any com a repte, he decidit acabar totes o gairebé totes les coses que tinc a mitges.
He començat pel punt de creu. Aquest quadre es de MIRABILIA i crec que el vaig començar al final de l'embarà, ara farà una mica més de 4 anys. Vaig pensar que una vegada hagués nascut la peque podria anar fent ... pero no va ser així.

Este año uno de los pocos propósito que me he hecho, es el de intentar acabar todo lo que tengo a medias. Empezar una labor me encanta pero después con el tiempo se me hace pesada y voy cambiando. Así que este año como reto he decidido acabar todas o casi todas las cosas que tengo a medias.
He empezado por el punto de cruz. Este cuadro es de MIRABILIA y creo que lo empecé al final del embarazo, ahora hará un poco más de 4 años. Pensé que una vez hubiera nacido podría ir haciendo ...pero no fue así.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada