dilluns, 24 de juliol de 2017

REGALS D'ANIVERSARI

Després de dues setmanes llargues d’aturada per culpa d’una faringitis i dels aires condicionats, crec que per fi, veig la llum i a malgrat la calor que fa, he encès la màquina i he començat a fer feina … que en tinc molta i endarrerida.
De moment aquí va un regal d’aniversari amb molt de retard, però ja se sap, que el bo es fa esperar  JIJIJI ... per a la més maca de totes 😚 … que ens fa companyia i juga que te mueres amb la meva filla cada matí de trajecte a l’escola. Mil gràcies Sandra T’estimem  molt. 

Después de dos semanas y pico de paron por culpa de una faringitis y los aires acondicionados, creo que por fin, veo la luz y a pesar del calor que hace, he encendido la máquina y he empezado a trabajar ... que tengo mucho y atrasado. 
De momento aquí va un regalo de cumpleaños con mucho retraso, pero ya se sabe que lo bueno, se hace esperar jijiji ... para la más bonita de todas 😚... que nos hace compañía y juega que te mueres con mi hija cada mañana de trayecto a la escuela. Mil gracias Sandra te queremos mucho.

Patró gat Elizabeth Hartman


Bonus Extra
 Tutorial i patró gelat Annie's MusingsCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada