dilluns, 4 de març del 2019

CUMPLE/MONOGRÀFIC EL CALAIX

Aquests dissabte vam celebrar l'aniversari de Mrs. Montauk a "El Calaix", fent un monogràfic de costura, va ser molt divertit  i vam fer el que més ens agrada cosir, donar-li al pico i menjar.
Aquests és el resultat d'una tarde divertidíssima i recomanable al 200%, una faldilla ... ara ens falta la fotografia de grup.

Este sábado celebramos el cumpleaños de Mrs. Montauk en "El Calaix", haciendo un monográfico de costura, fue muy divertido e hicimos lo que más nos gusta coser, darle al pico y comer.
Este es el resultado de una tarde divertidísima y recomendable al 200%, una falda ... ahora nos falta la fotografía de grupo.








4 comentaris:

  1. Això sí que és una bona celebració d'aniversari! A falta de veure les faldes de les demés, que no sé com hauran quedat, la teua et senta de meravella. Aprofita-la que ja queda poc hivern!
    Besets.

    ResponElimina
  2. Quina celebració d'aniversari més perfecta! berenar, xerrar i costura! no hi ha res com celebrar els anys així. La faldilla xulissima i super combinable m'agradaria veure les altres dues. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són les millors, fent el que més ens agrada i amb molt bona companyia!!!

      Elimina