diumenge, 30 de juny del 2019

MOTXILLA KANKEN

Després de veure la motxilla que va fer l'Alícia de ganxetades, ens vam enamorar, i vam decidir de fer-la també nosaltres (ja se sap, "culo veo, culo quiero"). Ens vam juntar un dissabte l'Irene de Slowtaller i la Marta de Martapetita5, i vam seguir el tutorial de Näh park.
A mi m'ha costat una mica més acabar-la, més que res perquè li he afegit coses que per a mi són importants, com una cremallera a la part de l'esquena, un reforç a les nanses, unes butxaques interiors i una tira per les claus, ja que sempre les perdo a dins les bosses.
La roba que he fet servir tant per a l'exterior, com per a l'interior, són lonetas, comprades a Ribes & Casals, al igual que el reforç que li he possa a dins, que es diu canvas.

Después de ver a mochila que hizo Alicia de ganxetades, nos enamoramos y decidimos hacerla también nosotras (ya se sabe, culo veo, culo quiero).  Nos juntamos un sábado Irene de Slowtaller y Marta de Martapetita5, y seguimos el tutorial de Näh park.
A mí me ha costado un poco más acabarla, más que nada, porque le he añadido un par de cosas que para mí son importantes, como una cremallera en la parte de la espalda, he reforzado las asas, unos bolsillos interiores y una tira para las llaves, ya que siempre las pierdo.
La tela que he utilizado tanto para el exterior, como para el interior, son lonetas, compradas en Ribes & Casals al igual que el refuerzo que le he puesto en el interior y que se llama canvas.

 





  

2 comentaris:

  1. Em sembla espectacular i em quede sense paraules per dir-te lo bonica que t'ha quedat, lo perfecta i lo moltíssim que m'agrada. Ha valgut la pena que tardares en terminar-la perquè està plena de detalls. Segur que no te la trauràs en mooolt de temps (si no se l'agencia algú primer).
    A sus pies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, jo estic molt contenta amb el resultat!!!
      Si el retard ha valgut molt la pena!!!
      Jaja a sus pies yo!!!! Que ja veig que fins i tot domines el ganxet.

      Un petó!!!!!

      Elimina