dissabte, 29 de novembre del 2014

ALBA - PART I

I per fi ha arribat la més petita del grup l’ALBA ... l’anècdota l’ha posat el seu pare i una mica la seva mare.
L’il·luminat del seu pare, juntament amb el meu marit i un parell d’amics més, s’havien apuntat a l’ultratrail de Collserola, que va ser el passat 22 de Novembre, i a més a la més llarga de quasi 80 km.... Na una passejada per la muntanya ...
Tots li varem dir que la seva dona ja anava complida, que com era que s’havia deixat entabanar, però es va fer el sord i cap a Collserola que va anar ...  ves per on, que a la meitat de la cursa va tindre que abandonar i "cames ajudeu-me, que la meva dona esta de part".
ENHORABONA parella!!!!!

Y por fin ha llegado la más pequeña del grupo ALBA ... la anécdota la ha puesto su padre y un poco su madre.
El iluminado de su padre, junto con mi marido y un par de amigos más, se habían apuntado a la ultratrail de Collserola, que fue el pasado 22 de Noviembre, y además la más larga de casi 80 km .... Na un paseo por la montaña ...
Todos le dijimos que su mujer ya iba cumplida, que como era que se había dejado engatusar, pero se hizo el sordo y hacia Collserola que fue ... y mira por donde, que a la mitad de la carrera tuvo que abandonar y por piernas, ya que su mujer estaba de parto.
ENHORABUENA pareja!!!









Detall de l'embolcall


El regal més bonic de tots


3 comentaris:

  1. Jo soc la mami de l'Alba!!! La que quasi la te sola!! Per sort el seu pare va arribar a temps!! La Palmi ja triga a penjar les maravelles de regals que li ha fet a l'Alba amb tant d'amor i tendresa. Nomes ella pot transmetre aquests sentiments a través de les seves creacions.
    Palmi gracias por existir!! Te quierooooo!!!

    ResponElimina
  2. Ei Palmi ya tengo cuenta de Blogger!! Jajajaja!! Me encanta las fotos que has colgado!! Son preciosas!! Y todos tus comentarios!! Que ilu que hables de nosotros!!!! Eres increible!! Muac!!

    ResponElimina
  3. Jajaja ya sabes que por ti lo que sea cielo, hasta ir a buscar a tu marido en la carrera y traerlo a rastras ; )
    Te quiero. Muac!!!

    ResponElimina