diumenge, 6 de març del 2016

CANVI DE MANS GANXETADAES

Ganxetades ha realitzat una proposta d’intercanvi on 55 persones ens hem embarcat súper encantades i emocionades. Ara ja sabem a qui hem de sorprendre i com a proposta Ganxetades ha ideat que cada una agafi una labor i la col·loqui a una carpeta del PINTEREST aquesta es la meva carpeta, no he pogut agafar només una labor, ho sento.

Ganxetades ha realizado una propuesta de intercambio donde 55 personas nos hemos embarcado súper encantadas y emocionadas. Ahora ya sabemos a quien tenemos que sorprender y como propuesta Ganxetades ha ideado que cada una coja una labor y la coloque en una carpeta de PINTEREST esta se mi carpeta, no he podido coger sólo una labor, lo siento.

Sigue el tablero CANVIdeMANS by entrepunts de Palmira en Pinterest.
 
Jo com es la primera vegada que m’embarco en aquesta bogeria, no sabia que un s’havia d’esplaiar en les explicacions i vaig ser molt parca … a la que li hagi tocat jo, haurà flipat, ho sento, així que ara em vaig a esplaiar una mica.
M’agraden totes les labors, des de boixets fins a l’scrap, m’encanta fer fotos, sobretot a la meva filla, m’agrada viatjar, el fred més que el calor, sóc una mica desordenada i a vegades despistada, sobretot amb les llanes, (mai ser on ho tinc les coses del ganxet), les robes Tilda m’encanten però estic oberta a qualsevol estil m’agraden els colors pastels o suaus amb dibuix o sense, tinc una bossa amb UFOS que no se si algun dia acabaré, una de les coses que em fa més mandra és omplir i unir els ninos ..... espero que això et sigu d'ajuda.
 
Yo cómo se la primera vez que me embarco en esta locura no sabía que uno se tenía que desahogar en las explicaciones y fui muy parca … a la que le haya tocado yo, habrá flipado, lo siento, así que ahora me voy a explaiar un poco.
Me gustan todas las labores, desde los bolillos hasta el scrap, me encanta hacer fotos, sobre todo a mi hija, me gusta viajar, el frío más que el calor, soy un poco desordenada y a veces despistada, sobre todo con las lanas (nunca ser donde lo tengo las cosas del ganchillo), las ropas Tilda me encantan, pero estoy abierta a cualquier estilo me gustan los colores *pastels o suaves con dibujo o sin, tengo una bolsa con UFOS que no se si algún día acabaré, una de las cosas que me hace más pereza es llenar y unir los muñecos ..... espero que te sea de ayuda.

4 comentaris:

  1. Ostres ara em fas dubtar no sé si jo vaig ser massa breu també! Com tu és la primera vegada que faig un intercanvi d'aquestes característiques! potser et copio la idea i faig un post al bloc.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. UFF!!! No saps el pes que em treus de sobre, sóc novata total en el tema intercanvis amb gent que no conec.
      Cap problema et pots copiar tranquil·lamnet, he pensat que li anirà be, en lloc de les 4 paraules que vaig escriure.
      Petonts.

      Elimina
  2. Bones! Jo sóc la que va escriure les 4 linies que et van tocar a tu...i avui he rebut el teu paquet!!!! M'ha fet superil·lusió perquè estava decoradet per fora i per dins ja..ufff catatombe d'alegria amb les coses tan reboniques que m'has fet. Moltes gràcies per cada punt que has fet pensant en mi :)
    Lo millor ha estat la cara del duaner...què inclús m'ha dit superserión "qué paquetito más alegre, que lleva, de quien és" (és el que té travessar fronteres, que ho demanen i s'ho miren tot amb lupa i jo...bueno...es de un intercambio de labores...la cara del paio ha estat un poema mentre li explicava qu eno sabia que portava hehehe. Sort que ho vares mig descriure al darrere per a que els de aduanes no ho haguessin d'obrir!
    Aquest cap de setmana escriuré un post al meu blog per mostrar tota la feinada que has realitzar amb fotitos de tots els detallets ;)
    Molt fan del gatet instagramer!!! <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. JAJAJA!!
      La de correus ja m'ho va dir que com havia de passar duana valia més que posés el que hi havia, sinó volia córrer la sort que t'ho trobessis obert, estic molt contenta que t'hagi agradat, ja que vaig dubtar molt en què et podia fer, més que res perquè fas coses molt boniques.
      Que va, en veure la teva explicació al mail, vaig caure en el compte que jo solament havia posat 4 paraules i segur que la que em tènia que sorprendre s'hauria d'estar trencant el cap, per això vaig fer aquest post al blog.
      Una abraçada molt forta.

      Elimina