dissabte, 24 de desembre del 2022

BON NADAL

Aquest any per felicitar els Nadals he fet aquestes tres postals, iguals però diferents, la idea la vaig agafar del bastidor d'estels que va fer la meva filla i amb aquesta entrada us volem desitjar a tothom un

BON NADAL

Este año para felicitar las fiestas he hecho estras tres postales, iguales pero diferentes, la idea la he cogido del bastidor de estrellas que ha hecho mi hija y con esta entrada os queremos desear a todos una

FELIZ NAVIDAD



8 comentaris:

  1. Mira que las vi y pensé: "¡Qué chulada, a juego con la labor de su muchacha!". La capacidad que tienes de generar tanta cosa bonita y tan rápido... ¡la quierooo! ¡Lo tuyo es bárbaro! ¡Feliz Navidad para ustedes también, Palmi! Un besazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. JAJA si tuviera tu capacidad de empezar una cosa y acabarla sería la reina del mambo, pero no hay manera ... la verdad que este año estaba espesa con el tema postales, pero fue ver el bordado y me vino la luz ; )
      Felices Fiestas.
      Un BESAZO!!!!!!

      Elimina
  2. La meua llueïx al lloc d'honor de l'aparador, al costat del naixement. Moltíssimes gràcies! Ets una artista de l'agulla i la teua creativitat no té límits. Espere que tingau molt bon Nadal i sant Esteve!
    Besets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin il·lusió que em fa ... la veritat que aquesta vegada no tenia molt clar com fer les postals ... però al final he salvat el tema molt dignament ;)
      Espero que tingueu unes BONES FESTES!!!
      Aquí ja anem rodons de tan menjar.
      UN PETONAS

      Elimina
  3. Una preciosidad que lució en un lugar preferente en casa. Nos encantó recibirla. Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo aun las tengo puestas, que me gustan mucho y la tuya de este año es espectacular!!!!!
      Un abrazo!!!

      Elimina