diumenge, 24 de novembre del 2019

PIJAMA

Després de fer canvi d'armari vaig veure que tenia un parell de pijames que no aguantarien la temporada, així que vaig decidir aprofitar uns leggins que ja no hem posso i fer únicament la samarreta, i confeccionar un pijama "decent" per si ve algú a casa no hagui d'anar a buscar a bata de la iaia.
Patró samarreta Rowan Tee de MISUSU Patterns 
Patró antifaç de dormir Menudo numerito
Teles de La Casa del Retall

Después de hacer el cambio de armario vi que tenía un par de pijamas que no aguantarían la temporada, así que aprovechando unos leggins que a no me pongo, me he cosido una camiseta y tener un pijama "decente" por si viene alguien no tenga que salir corriendo a buscar la bata de la yaya.
Patrón camiseta Rowan Tee de MISUSU Patterns
Patrón antifaz de dormir de Menudo numerito
Telas de La Casa del Retall





2 comentaris:

  1. M'encanta el teu nou pijama a conjunt amb l'antifaç (o l'antifaç a conjunt amb el pijama?). La combinació rosa/negre és sempre guanyadora, però amb aquest estampat tan mono encara més. Enhorabona a la paparazzi que ha capturat l'última foto, té futur al món del fotoperiodisme. ;-)
    Besets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jejeje, la combinació rosa+negre mai falla.
      Aquesta paparazzi primer és va fer mil millons de selfies amb totes les màscares de instagram ... una mica més i si que m'adormo de veritat.

      Elimina