diumenge, 5 d’abril del 2020

PUNT DE CREU

I aquí seguim una setmana més tancats , de confinament i fent ordre a l'armari de la costura i seguint sense ganes de tocar la màquina.
Així que segueixo fent punt de creu, ja que he trobat un munt de coses per acabar i al sofà aquests dies estem més juntets (jajaja)
He acabat un altre drap de cuina a punt de creu del llibre Fables, contes et comptines de Véronique Enginye, aquests cop li ha tocat el torn a la fabula de la Llebre i la Tortuga.

Y aquí seguimos una semana más sin salir, de confinamiento y ordenando el armario de la costura poco a poco y sin ganas de tocar la máquina.
Así que sigo haciendo punto de cruz, ya que he encontrado un montón de cosas por acabar y aprovecho estos días en el sofá para estar más juntitos (jajaj).
He acabado otro paño de cocina a punto de cruz del libro Fables, contes et comptines de Véronique Enginye, esta vez le ha tocado el turno a la fabula de la Liebre y la Tortuga.






2 comentaris:

  1. Una preciositat! El faràs servir? De petita m'agradava molt la fàbula, hauràs d'ensenyar-nos quines més porta aquest llibre. L'armari continua donant-nos sorpreses totes les setmanes, quina serà la pròxima? ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, de decoració, quan els tres porquets estiguin bruts doncs anirà aquest ... jejeje.
      El llibre és mega preciós, té un munt d'il·lustracions de contes populars d'abans, la veritat que és una bona inversió, si t'agrada el punt de creu, clar.
      L'armari està "on fire", però ja he decidit no ordenar-ho més, que em satura a tot a mig fer. JEJEJE
      Molts Besets.

      Elimina