dimarts, 17 de març del 2020

PRIMER CAP DE SETMANA DE CONFINAMENT

Tal i com està la situació, a casa ens hem quedat de confinament dintre del que ens està permès.
I el cap de setmana ha donat per a molt, neteja i més neteja, lectura, sèries i una mica de relax al sofà.
He fet com a tres mostres de mitja, a qual pitjor ... jo i el punt elàstic no en som gaire amics ... així que he decidit aparcar-ho per a una millor ocasió i fer algo que no m'hagi de barallar gaire, ja sigui per falta de material o perquè sóc una patatilla.
He fet l´ós bipedo de Lanukas, que crec que és un dels pocs patrons bipedo que hem falten per fer, amb uns cotonets de Rico Design.

Tal y como esta la situación, en casa, nos hemos quedado confinados dentro de lo que nos está permitido.
Y el fin de semana ha dado para mucho, limpieza y más limpieza, lectura, series y un poco de relax en el sofá.
He realizado tres muestras de media, a cual peor ... yo y el punto elástico no somos muy amigos ... así que he decidido hacer algo que no me tenga que romper la cabeza, ya sea por el material o porque soy una patatilla haciendo media.
He realizado el oso bidedo de Lanukas, que creo que era uno de los pocos bipedos que me faltaban por hacer, con unos algodones de Rico Design.





 

2 comentaris:

  1. Només coneixia el conillet de Lanukas, però l'ós és molt mono també. Ànims amb el punt elàstic, no et dónes per vençuda tan ràpidament i ja veuràs com acabes dominant-lo! :-)
    La neteja dels teus armaris em fa por, segur que acabes trobant més tresors a mig fer i se t'acumula la feina... jajaja.
    Besets virtuals inofensius ♥

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs et falta tambè la guineu.
      Lo de la mitja ... serà qüestió e buscar patrons sense punt elàstic jijiji.
      L'ordre l'he fet per sobre, sense entra a fons, però he aconseguit treure la gran majoria de bossetes i capsetes amb coses dins.
      Petonets

      Elimina